Keele University Observatory

 
Read more..

Churnet View Middle School

The school’s existing dining facilities were not large enough to accommodate all students and the narrow serving area limited the flow of pupils being served during the lunch period. We proposed converting a courtyard and a cloakroom area into a new dining room and multipurpose space with a new secondary entrance for extended hours and extracurricular activities. This created a greater demand for ...
Read more..

New hospital atrium at Queen’s Hospital Burton Upon Trent

This project was a feasibility study into the development of the entrance space to form an atrium and a bridge link for the main hospital building to the Treatment Centre at high level which would offer a discrete patient journey to the main ward areas. Within the atrium a reception with a meet and greet lounge, patient transport, toilets and baby change facilities, volunteer’s area, shops and ...
Read more..

Subscribe Here!